TUINPLANTEN, MAAR DAN WEL OP ONZE MANIER.

Welkom bij vooral uw tuinplanten,

Al jaren geleden hebben wij de url www.vooraluwtuinplanten laten vastleggen en hier toen ook een webshop voor laten bouwen, maar al na een half jaar kwamen wij tot de conclusie dat dit geen goede combinatie was samen met ons Hoveniersbedrijf. De mensen die online op zoek waren of nog steeds zijn naar planten gaat het in 90% om de prijs en niet om de kwaliteit of het verhaal erachter. Maar het verhaal achter de beplanting dat is nu juist het belangrijkste!!!


• Zo adviseren wij onze klanten om bv. Coniferen of Taxus hagen die op de klei geplant gaan worden ook bij een kweker vandaan komen waar ze in de klei opgekweekt zijn.

• Zo leveren wij Beuken(hagen) van een leverancier waar de uitval minimaal is terwijl bij sommige kwekers ruim de helft uit valt.

Wij potgekweekte bomen leveren die ook echt in de pot opgezet en goed doorworteld zijn en waar de kluit niet af valt als de pot eraf wordt gehaald.

Kortom goedkoop=duurkoop

Bij van Asch Hoveniers zijn we gek op mooie planten en zien het als onze missie om Nederland te vergroenen en fleuriger te maken, en doordat wij zaken doen met div. Leveranciers/Kwekers in het hele land bieden we klanten die via ons bestellen een stukje voordeel aan. Vul hieronder het aanvraag formulier in voor een prijsopgave (let wel onze hoofd activiteit is ons hoveniersbedrijf dus verwacht niet dezelfde dag uw prijsopgave)