DE AANLEG VAN TUINEN IS VAKWERK

Een goed begin is het halve werk bij het aanleggen van de tuin het is namelijk een karwei dat niet jaarlijks terug komt maar minstens 10-15 jaar mee moet kunnen!!
Specifieke zaken waar bij van Asch Hoveniers extra aandacht aan wordt gegeven is:
• Een goed puin of zandbed onder de bestrating om verzakkingen of spoorvorming te voorkomen
• Een goede kant/randopsluiting van verhardingen ook dit voorkomt verzakkingen
• Losspitten van de grond in de borders of onder het gazon en boren van drainage gaten om later problemen met de waterhuishouding te voorkomen
• Bouwwerken of constructies (extra) stevig maken en het gebruik van duurzame materialen zodat deze langer mee gaan.
• Vooruit kijken/denken met de aanleg hoe bv een bepaalde struik of boom zich in de toekomst gaat ontwikkelen (een veel gemaakte fout) bij de aanleg staat het misschien leuk een kleine boom of heester dicht bij het huis de buren of de weg en dan is het zonde dat deze na jaren van groeien een totaal ander eindbeeld geeft wat dan ongewenst is.

• De klant geheel ontzorgen waarbij alle aspecten meegenomen worden van de gehele tuinaanleg zodat deze niet zelf op zoek hoeft naar bv. een electricien timmerman of loodgieter.

Ook bij de aanleg van een tuin geld vele handen maken licht werk. Goed materiaal ook dat weten ze bij van Asch Hoveniers als geen ander. Hoe vlotter wij uw tuin kunnen aanleggen en onderhouden hoe voordeliger u uit bent. Dankzij een uitgebreid machinepark oa eigen: kraan(en) shovel tractor rupsdumper vrachtwagen met laadkraan etc verzorgen wij uw tuinaanleg en onderhoud efficient. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij van Asch Hoveniers bovenaan. De gebruikte materialen komen alleen bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers vandaan.Mijn tuin is prachtig aangelegd nadat al mijn wensen in een ontwerp waren vastgelegd.

Ferry Luijten

VAN SIERBESTRATING TOT AAN VIJVERS, COMPLEET AANGELEGDE TUINEN OP BASIS VAN UW WENSEN

Plaatsen werkgebied; Tiel, Wadenoijen, Zoelen, Kerk-Avezaath, Kapel-Avezaath, Geldermalsen, Meteren, Buren, Culemborg, Echteld, Lienden, Ingen, Ommeren, Eck en Wiel, Maurik, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Wamel, Druten, Dreumel, Rhenen, Veenendaal, Elst (U), Amerongen, Leersum, Doorn, Maasbergen, Wageningen, Ede, Renkum, Oosterbeek, Doorwerth, IJzendoorn, Ochten, Kesteren, Dodewaard, Opheusden, Andelst, Zetten, Heteren, Elst GLD, Arnhem, Nijmegen